Angol nyelvoktatás

Szakterületeim

  • Üzleti angol

Üzleti angol +coaching

  • Általános angol

Általános angol + coaching

  • Nyelvi coaching

Több száz tanuló tett sikeres általános-, és üzleti nyelvvizsgát A1-C2 szintig a felkészítésem segítségével, támogatásommal. Ha szeretnél mindenképp nyelvvizsgázni, viszont szerintem még nem éred el a megfelelő szintet, erre is felhívom a figyelmedet.

Multinacionális cégeknél ( pl. Telekom, T-systems, E-on, Teva, DBH, stb…) szerzett nyelvtanári tapasztalatom alapján segítek az üzleti angolhoz szükséges ismeretek elsajátításában. Szakmai tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a hatékony, tempós és gördülékeny fejlődést leginkább az angol magánórák és a mikro csoportos oktatások biztosítják.

Nyelvi coaching területén segítek felkészülni állásinterjúra, személyes bemutatkozásra, prezentációra és egyéb olyan területeken, amelyek nem hagyományos nyelvórát igényelnek, hanem szükséged van egyéb útmutatásra is.

Milyen eredményt fogsz elérni?

Ha eredményt szeretnél elérni, dolgoznod kell rajta. A tanulónak lelkiismeretesen el kell készítenie a házi feladatokat, gyakorolni az órára, ellenkező esetben csak araszolgatunk órán és így csak a szinten tartást tudom segíteni.

Élő, általános angol nyelvet és üzleti angolt tanítok azoknak, akik olyan online magán angol nyelvtanfolyamra szeretnének járni, illetve online részt venni, ahol végre nem kell a csoporttársakat végighallgatnod azokról a dolgokról, amikkel te már régen tisztában vagy, végre nem kell alkalmazkodnod a különböző szintekhez, amelyekkel a csoporttársaid rendelkeznek, nem rabolják az idődet szinte minden órán a végtelenségig ismételt nyelvtani körökkel, nem érzed úgy, hogy mindemellett pénzkidobás volt beiratkozni a csoportba. Magánóra keretében csak Rád figyelek, sok szóbeli kommunikációt tartalmazó feladatot kapsz, egy bizonyos szint fölött angolul tanulod az angolt, sok sikerélményre teszel szert, minden támogatást, segítséget és útmutatást megkapsz, türelemmel fordulok hozzád, nem siettetlek, strukturáltan felépített rendszer szerint haladunk.

Egy – céljaidnak megfelelő – könyvet használok vezérfonalként és ezt kiegészítem napi aktualitásokkal, rendszeres a házi feladat, amely az otthoni gyakorlást, az ismeretek elmélyítését és a gördülékeny haladást segíti elő, visszajelzést adok az írásbeli és szóbeli kommunikációdról is, ezzel segítve a fejlődést.

Ennek eredményeképpen végre nem fogsz megijedni ha angolul kell beszélned, telefonálnod az ügyfeleiddel, a kedvenc sorozataidat is meg fogod érteni, miután az ehhez kapcsolódó szisztematikus útmutatást is megkapod, végre ráébredsz, hogy nyugodtan megszólalhatsz bárhol angolul, a „titok” a sok gyakorlásban rejlik – órán ebből lesz bőven, egyre magabiztosabban használod a nyelvet már néhány tanóra eltelte után, majd szinte bármilyen témához hozzá tudsz szólni ha csevegésre kerül a sor egy külföldi ügyfeleddel, ismerősöddel, barátoddal.

Technikai paraméterek

A tanórák személyre szabottak, a tanuló egyéni igényeinek megfelelő cél kitűzése után a haladás sokkal ütemesebb, mint egy csoportos nyelvtanfolyam esetén. Időt és pénzt takaríthatsz meg ha a hatékony egyéni felkészülést, tanulást választod. A nyelvtudás azért nagy kincs, mert egy alap szint elsajátításához is több száz tanórára és ugyanennyi idő önálló gyakorlásra van szükség. Ne feledd, hogy nem hónapok, évek arányában mérjük a megszerzett tudást, hanem a tanórán eltöltött idővel és a strukturált, önálló gyakorlásra szánt idővel.

A halogatás nem a mi oldalunkon áll, épp itt az ideje, hogy elkezdd, vagy folytasd a nyelvtanulást.! 🙂

Árak

A nyelvórák díjának meghatározását az alábbi tényezők befolyásolják:

  • magánszemély vagy céges oktatás
  • egyéni vagy csoportos oktatás
  • hagyományos nyelvóra vagy nyelvi coaching (pl. személyre szabott állásinterjúra -, prezentációra -, egyéb konkrét eseményre történő felkészítés, egyéni témák feldolgozása)

Árajánlatot az alábbi email címen kérhet:

angol.hheni@gmail.com

%d blogger ezt szereti: