Coaching

Coaching szakterületeim

  • Nyelvi coaching – angol

A nyelvi coaching során egy meghatározott, kimondottan az angol nyelvre, nyelvtanulásra fókuszáló célt tűzünk ki és ezt szem előtt tartva haladunk. (Ez nem azonos az angol nyelvű coachinggal, amikor a coaching folyamatra fókuszálunk és csak kis mértékben a nyelvre.)

  • Business coaching – magyar vagy angol nyelven
  • Business coaching + angol nyelvoktatás
  • Life coaching– magyar vagy angol nyelven
  • Life coaching + angol nyelvoktatás

A fentieken belül:

Karrierváltás,

Felkészítés állásinterjúra,

Felkészítés szakmai bemutatkozásra,

Prezentációs coaching,

Lámpaláz legyőzése,

Szakmai cél megtalálása,

Időgazdálkodás,

Munka-magánélet egyensúly,

Vállalkozás építés,

Önismeret,

Önbizalom, magabiztosság erősítés,

Kommunikációs coaching,

Kapcsolati tőke bővítés,

Stresszkezelés,

Nehéz döntési helyzetek,

Kreatív célkitűzés,

Önkorlátozó hiedelmek feloldása,

Kiégés,

Boldogság, személyes elégedettség,

Üres fészek szindróma leküzdése,

Produktivitás,

Pénzügyek,

Emberi kapcsolatok,

Egészséges életmód,

Tudatosság,

Szociális, kommunikációs készségek,

Nyilvános beszéd, előadásmód,

Rossz szokások, függőségek elhagyása,

… és ha bármilyen egyéni kérdés, probléma, cél felmerül az életedben, az első (ingyenes) találkozó után megmondom, hogy miben tudlak támogatni.

Milyen eredményeket fogsz elérni?

A coaching szemléletű, partneri kapcsolaton alapuló, együttműködő támogatásom célja, hogy kihozzam belőled a legtöbbet és kérdéseimmel, coaching eszközeimmel segítselek az általad kijelölt cél elérésében.

Olyan tulajdonságaidra világítok rá, amelyekkel valószínűleg nem vagy teljesen tisztában. Ezekkel a felismerésekkel segítelek, hogy kimozdulj a megszokott gondolatmenetedből és egy más szemüvegen keresztül is tudd szemlélni magadat, új felfedezéseket tégy.

Strukturáltan, kiszámítható módon, mindemellett személyre szabottan folytatom a coaching folyamatot, hiszen mindenki más sebességgel tud haladni az általa kitűzött cél felé. Nem siettetlek, viszont minden egyes alkalommal inspirállak az úton, megadom mindig a következő „lökést” ha szükséged van rá.

Nagy élmény számomra, amikor megélem, hogy az ügyfeleim kapcsolódnak a bennük rejlő értékekhez, erősségekhez, elkezdik tudatosan figyelni az egyéniségüket és felfedezni a bennük rejlő lehetőségeket.

A coaching azoknak az embereknek szól, akik hisznek abban, hogy életük végéig fejleszthetőek és tudatában vannak annak, hogy nagyon sokszor a „fától nem látjuk az erdőt”, ezért szükségünk van egy objektív, külső szakemberre, aki előhozza a bennünk rejlő energiákat; segít és támogat abban, hogy ezeket a felszínre hozva a lehető legtöbb potenciális lehetőséget aknázzunk ki a személyünkből.

Mindez csak akkor lehetséges, ha Te is készen állsz arra, hogy befektesd az idődet és az energiádat, mert én nem „dolgozhatok” helyetted. Viszont támogatlak abban, hogy hogyan, milyen kis, vállalható lépések segítségével építsd föl az elérni kívánt célodat.

Tudom azt, hogy az együttműködő partneri kapcsolatunk meg fogja változtatni az életedet, miközben minden egyes ülésünk alkalmával olyan élményben lesz részed, amely energiával tölt fel.

Technikai paraméterek

Az első, ingyenes találkozó után megbeszéljük a coaching folyamat hosszát és az egyes coaching ülések időtartamát, az árat és a lehetséges helyszíneket.

A coaching nyelve: magyar vagy angol

Amennyiben angol nyelven szeretnéd a coaching folyamatot, a következőket kell figyelembe venned: angol nyelvből legalább B2 (középfokú) szint fölött vagy C1 (felsőfokú) szinten kell lenned. Ha nem vagy biztos benne, akkor előzetesen végzünk egy szintfelmérést. Ez azért fontos, mivel gördülékenyen kell tudnod kifejezni magadat, hogy maga a coaching folyamat ne akadozzon. Az ülések végén visszajelzést adok neked az angol nyelvre vonatkozóan is igény szerint, de a fókusz a coaching folyamaton van és csak kis mértékben a nyelven.

A coaching folyamat időtartama

A céltól függően beszélhetünk eseti (1-2 alkalmas); célfókuszú (3-8 alkalmas); fejlesztő (8-12 alkalmas) és 1-2 évig tartó transzformációs coachingról.

A coaching ülések időtartama:

  • 45/60/90 perc,
  • “1 nap”, ami gyakorlatilag 10:00-16:00 óráig tart egy kellemes 1 órás ebédszünet közbeiktatásával, amikor “csak csacsogunk” és kevésbé fókuszáltan beszélgetünk. (Az ebéd költségét mindenki maga állja.)

Helyszínek: lehetnek személyes coaching ülések irodában, kávéházban, cukrászdában, séta közben (#walkingcoaching – ez a legnépszerűbb forma, mivel ekkor sokkal több új ötlet, gondolat jut eszünkbe, amelyekből ihletet meríthetünk :); illetve olyan helyeken, ami számodra és számomra is komfortos. Mindemellett online video coaching, online hang coaching, chat coaching, emailes coaching, telefonos coaching.

Árak

Az árak meghatározását a következő tényezők befolyásolják:

  • magánszemélyes vagy céges felkérés
  • business -, life -, vagy angol nyelvi coaching
  • hagyományos coaching folyamat vagy egy coaching csomagra történő jelentkezés

Árajánlatot az alábbi email címen kérhet:

coach.hheni@gmail.com

%d blogger ezt szereti: