Bőröndjeink

Csukd be a szemed. Képzeld el magadat abban a helyzetben, hogy kevesebb kötelezettséged van.

Leteheted, mint egy nagy bőröndöt és az energiáidat átcsoportosíthatod a legfontosabb dolgokra és élvezheted a gondtalanságot.

Mely kötelezettségektől szabadulnál meg? Miből vennéd észre a különbséget? Pontosan mit tennél? Milyen érzések törnének fel benned? Hogyan változna meg a testtartásod? Hogyan változnának meg a mindennapjaid? Kikre lenne ez jó hatással körülötted? Milyen lenne az után a hangulatod?

Néha túl sok csomagot, bőröndöt cipelünk magunkkal az életben. Olykor jó egyszerűen elhagyni egy bőröndöt és boldog búcsút venni egy-egy olyan kötelezettségtől, aminek egykor talán volt értelme, de már csak a megszokás miatt visszük magunkkal és épp ez az, ami hátráltat abban, hogy élvezzük az életet és hogy haladjunk előre az utunkon.

Egyszerűen fizikai megkönnyebbülést érzünk, amikor felismerjük ezeket a terheket és letesszük őket. Van, akik ezt maguktól felismerik és megteszik a lépéseket. Van, aki csak azt érzékeli, hogy valami folyton visszahúzza és érzi, hogy változtatnia kellene. Te milyen bőröndöt tennél le? Mióta cipeled? Mikor fogod letenni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: