Felkészítés angol nyelvű állásinterjúra, nyelvi coaching

#angolnyelvűállásinterjú #nyelvicoaching

Ha azon gondolkozol, hogy jelentkezni szeretnél egy külföldi vállalathoz vagy egy Magyarországon működő multinacionális vállalathoz, itt az ideje, hogy feltornázd az angol tudásodat és helyrerakd a feledésbe merült szavakat, kifejezéseket és kisimítsd a nyelvtani gubancokat.

Mindemellett természetesen arra is szükséged lesz, hogy megismerd azokat a kérdéseket, amelyeket egy potenciális munkaadó HR-es interjúztatója feltehet neked és felkészülj a válaszaiddal, hogy ne érjen váratlan meglepetés.

A nyelvi coaching elején tisztázzuk, hogy pontosan mit szeretnél elérni, milyen vállalatot/ vállalatokat célzol meg az önéletrajzoddal. Elmeséled, hogy milyen munkakörben szeretnél dolgozni.

Ezt követően szisztematikusan sorra vesszük azokat a kérdéseket, amelyek várhatóak az állásinterjún. Átbeszéljük az ezekre a kérdésekre adott válaszaidat, illetve a lehetséges válaszokat. Felszedsz egy kis szókincset is, ami még ahhoz kell, hogy magabiztosan szerepelj.

Az óra közben felmerülő nyelvtani problémákat az óra utolsó részében megbeszéljük és ha szeretnéd ezzel kapcsolatban is adok házi feladatot.

Írj ha erre van szükséged.

 angol.hheni@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: