Nyelvtan tuning

Vannak olyan tanulók, akiknek az a kérésük, hogy csak épp annyit foglalkozzunk nyelvtannal, amennyit nagyon muszáj. Mivel nekik a szóbeli kommunikáció hiányzik és az, hogy folyamatosan tudjanak beszélni egy témáról.

Másoknak viszont épp ellenkező a kérésük. Ők éppen a nyelvtantudásukat szeretnék felfrissíteni, feltuningolni. Hiszen nagyon könnyen megértik az élő beszédet, a filmeket, stb…, sőt amikor beszélgetni kell valakivel akkor is nagyon gördülékenyen tudnak kommunikálni. Viszont tudatában vannak annak, hogy a nyelvtani tudásuk már a feledés homályába borult és jó lenne rendbe tenni.

Annál is inkább, mivel ha például nem csak nyaraláshoz kell használnod az angolt, hanem üzleti partnerekkel is kell levelezned, akkor bizony nyoma marad annak, hogy nem vagy topon nyelvtanilag és ha feljebb szeretnél lépni a ranglétrán, akkor elengedhetetlen, hogy a gördülékeny kommunikáció és megfelelő szókincs mellett a nyelvtanod is minél kevesebb hibát tartalmazzon.

Ezért jók a személyre szabott órák, mert azzal foglalkozunk, amivel Te szeretnéd és annyit, amennyire Neked szükséged van. Ha például eleged van már a present perfect-ből és már kívülről fújod az összes szabályt, viszont alkalmazni még nem tudod, akkor ezzel töltünk több időt. Ha úgy gondolod, hogy a szenvedő szerkezettel vannak gondjaid, akkor azzal foglalkozunk többet. Igény szerint házi feladatot is adok, hogy otthon kicsit több időráfordítással el tudj gondolkozni a nyelvtani szerkezetek alkalmazásán.

Ha ilyen személyre szabott órákat szeretnél, keress meg: angol.hheni@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: