#vipangol #coachingangolul

Angol nyelvtanárként és coachként a következőkben tudok segíteni.

  • Felkészítés állásinterjúra. Ha fogalmad sincs, hogy hogyan kezdj hozzá, mivel nem tudod, hogy milyen kérdésekkel fogsz szembesülni az állásinterjú során és azokra milyen válaszokat adnál.
  • Felkészítés prezentációra. Ha már magyarul jól mennek a prezentációk, de angolul még meg sem mersz szólalni. Vagy nyaralás során minden simán megy, ki tudod kérni a sörödet, de amikor azt mondja a vezetőd, hogy angolul kell prezentálnod, azt sem tudod, hogy hol kezdd el a felkészülést. Hogyan építsd fel a prezentációt? Mennyi az, ami nem túl kevés? mennyi a nem túl sok? Milyen átkötéseket kell használni?
  • Szóbeli kommunikációs tréning. Amikor minimálisan foglalkozunk a nyelvtannal, szinte csak beszélgetünk órán. Mert ebbe kell belejönnöd. A „mindent értek, de nem merek megszólalni” típus vagy?
  • Üzleti angol. Ha mindenben jó vagy valamennyire, de alig van olyan készség, amiben igazán jó vagy. Sok fejlesztendő területed van. Az a jó hírem, hogy a nyelvtanulás sikerességének alapja, hogy rendszeres legyen. Ha csak heti egyszer jársz órára, már azzal is haladsz. Képzeld csak el, hogy mi lenne, ha már 2-3 évvel ezelőtt elkezdted volna a heti 1 angolt? Most hol tartanál?
  • Felkészítés általános angol nyelvvizsgára. (A2-C1)
  • Felkészítés gazdasági angol nyelvvizsgára. (A2-C1)
  • Angol nyelvű coaching.
  • Angol nyelvi coaching.

Az egyéni óra VIP óra, hiszen Csak Veled foglalkozom. Nem kell végighallgatnod a csoporttársaidat Amikor a Te nehézségedet megbeszéltük, lépünk tovább.

A fejlődésedbe és beleteszem a magam 100 %-át. Te is hajlandó vagy erre?

Ha elhatároztad, hogy egy tapasztalt, rutinos tanárral akarsz haladni tempósan legyél te is VIP tanuló és lépj szintet!

Ha szeretnél egy rutinos tanártól tanulni és haladni tempósan, írj és leegyeztetjük a részleteket. angol.hheni@gmail.com

Természetesen – bár nem szórakoztatóműfaj – „az órák jó hangulatban, vidáman telnek” . 😀 … és ehhez hasonló klisék. Nem szoktunk sírni. „Baráti árat” nem tudok mondani, hiszen akkor ingyen adnám az órákat.

Weboldalam: https://henriettahorvath.com/szolgaltatasok/angol-nyelvoktatas/

FB oldalam: https://www.facebook.com/angol.magantanar.online

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henrietta-horváth/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: