Hurrá, újra szárnyalok!

Újratervezés a gyermekek kirepülése után

#hurráújraszárnyalok #üresfészek #újratervezemmagam

Amikor 15-20 évesen próbálgatják a szárnyaikat a gyermekeid vagy talán már ki is repültek a fészekből, sokféle érzés kavarog Benned.

Egyrészt szomorú vagy, mert úgy érzed, hogy elvesztetted fontos szülői szerepedet, másrészt felmerül a kérdés Benned, hogy mihez is kezdj magaddal, mihez is kezdj azzal az idővel, ami most hirtelen az öledbe hullik.

Az elmúlt két évtizedet szinte csak a gyermeknevelésnek szentelted és talán már el is felejtetted, hogy ki vagy Te. Mi az, ami Téged igazán érdekel? Mire vágysz? Milyen álmaid vannak, amiket mindig is szerettél volna megvalósítani? Hogyan tudnád megvalósítani ezeket? És még milyen új, izgalmas lehetőségeid vannak? Melyik úton indulj el?

Sokaknak hiányzik az, hogy fel tudják dolgozni az új élethelyzet által okozott krízist és megtalálják újra Önmagukat. Én magam is átéltem, megéltem ezt, coachként ebben segítek Neked.

A 10 alkalomból álló „Hurrá, újra szárnyalok!” online coaching üléssorozat során hetente találkozunk 1 óra hosszára és átbeszéljük a következő témákat:

  • Az üres fészek szindróma által okozott gyász feldolgozása
  • Kapcsolattartás a kirepülő gyermekekkel
  • Új szintű kapcsolat felépítse a házastárssal/partnerrel
  • Kezd el törődni Magaddal!
  • Hogyan találj Önmagadra?
  • Milyen vízióid vannak a jövődről?
  • Hol tartasz most?
  • Lehetőségek feltárása.
  • A jövődbe vezető út kijelölése
  • Tervezés

A 10 hetes üléssorozat ára: 100.000 Ft.

Sok esetben évekbe telik feldolgozni a fájdalmat, ami a gyermekek kirepülésével jár és aztán ismét évekbe amíg a szülők rátalálnak az új Önmagukra.

A üléssorozat segítségével sok olyan coaching eszközt ismersz meg, amelyeket alkalmazva éveken spórolhatsz meg magadnak és sokkal könnyebb lesz nyitnod az új Éned felé.

Ha úgy érzed, hogy ebben a cipőben jársz Te is és nyitott vagy arra, hogy szívesen felfedezd újra Önmagadat, írj és megbeszéljük a részleteket.

Ha úgy érzed, hogy ebben a cipőben jársz Te is és nyitott vagy arra, hogy szívesen felfedezd újra Önmagadat, írj és megbeszéljük a részleteket.

coach.hheni@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: