Mi különbözteti meg a sikeres szörfösöket a többiektől?

Mi az az plusz tulajdonság, ami miatt egyeseknek sikerül, másoknak nem?

Vegyük például azt, hogy hasonló környezetből, hasonló családi körülményekből kikerülő gyerekek felnőve azt tapasztalják, hogy egyesek sokkal sikeresebbek lettek az életben, mint az egykori szomszédjaik, padtársaik, évfolyamtársaik.

Ez is azt mutatja, hogy nem kell feltétlen elfogadni azt a feltevést, hogy a gyerekkorunk meghatározza a jövőnket.

Mi az, amit mi magunk is tehetünk azért, hogy átvegyük az irányítást a saját jövőnket illetően?

Sokszor megfigyelem a szörfösöket versenyeken, filmeken. Vannak köztük olyanok, akik bátran a közelgő hullám elé eveznek és amint lehetséges, felállnak a deszkára és egyensúlyozva igyekeznek magukat a hullámcsőbe vagy a hullám tetejére irányítani és ügyesen hasítják a vizet több tíz méteren keresztül, ameddig a gyönyörű természeti képződmény engedi.

Sokan ezzel szemben nem igyekeznek, kételyeik vannak és másodpercek alatt elveszítik a lehetőséget, hogy meglovagolják az adott hullámot. Majd amikor jön a következő lehetőség, azt is elszalasztják. Addig várnak, hogy mire összeszedik a bátorságukat és hosszú idő után rászánják magukat, hogy ők is a hullám elé mennek, a szél alábbhagy, a hullámok lecsendesednek és az adott helyen már nincs mit meglovagolni. Elszalasztották a lehetőségeket.

Veled hányszor fordult elő, hogy utólag rájöttél, hogy csak egy kis kurázsi kellett volna, egy kis bátorítás, egy kis támogatás, egy kezdő lökés, hogy ne hagyd ki a lehetőségeidet?

Sokszor hónapokat, de akár éveket megspórolhattál volna azzal, hogy időben döntesz és cselekszel és ha akkor megtetted volna, ma már nem itt tartanál…

Szeretnéd ha ezentúl ez nem így lenne?

Szeretnéd ha találnál valakit, aki szakszerűen segít a dilemmáid elemzésében, a döntés előkészítésében, a döntés meghozatalában és abban, hogy végre megtedd az első lépést és végigkísér a kivitelezésben, az alkalmazásban?

Ehhez kapsz hozzáértő támogatást és segítséget A coachtól.

Vedd fel velem a kapcsolatot emailben vagy Messengeren és már meg is tetted az első, apró lépést ahhoz, hogy kezedbe vedd az irányítást a jövődet illetően. A jövőd csakis a te kezedben van.

email: coach.hheni@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: