Coaching & English

Hosszú ideje foglalkozom üzleti angol oktatással vállalatoknál és magántanárként is.

Sokszor azt tapasztaltam, hogy tanulóim behozzák az órára mindennapos dilemmáikat, problémáikat és kérésükre kötetlenül – angol nyelven – elkezdtünk beszélgetni ezekről.

A témák közt sokszor szerepeltek új élethelyzettel kapcsolatos célkitűzések megtalálása – „A gyerekek már nem kötik le olyan mértékben az időmet, mint régen. Milyen vállalkozásba fogjak?”, munkahelyi problémák – „Túl vagyok terhelve.”, kollégákkal való kapcsolat – „Nem jövök ki a közvetlen munkatársammal, pedig együtt kellene dolgoznunk.”, munkahely váltás dilemmája – „Maradjak vagy menjek?”, felkészítés állásinterjúra – „Milyen kérdések várhatóak és azokra hogyan feleljek, hogy elnyerjem az állást?”, időgazdálkodás – „Tudom, hogy időt kellene szánnom az edzésre, a tanulásra, de mindig minden kicsúszik a kezemből”, … és még sorolhatnám azokat a dilemmákat, kihívásokat, amelyekkel időnként mindannyian szembesülünk.

Ezekben az esetekben kezdetben sokat segítettem azzal is ha csak meghallgattam őket, de még inkább elkezdett az foglalkoztatni, hogy hogyan tudnék nekik segíteni szakszerűen és hatékonyan.

Ezért végeztem el egy színvonalas coach képzést és most már a frissebb tapasztalataim alapján tudom, hogy szakszerű, célravezető segítséggel nagy mértékben lerövidíthetők a döntési folyamatok.

A sikerélményt az adja az ügyfélnek, hogy végre megteszi az első lépést és ezzel akár egy évek óta halogatott döntési folyamat végére tesz pontot, majd új utak nyílnak meg előtte.

Mert a coach gondolati sorompókat emel fel és cselekvésre ösztönöz.

Amennyiben magadra ismersz a fenti dilemmákat illetően, vagy van olyan problémád, amelyet szeretnél megoldani és úgy érzed, hogy ehhez szükséged lenne egy szakszerű segítségre, írj emailt és egyeztetünk a továbbiakról.

Email címem: coach.hheni@gmail.com

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/coachhorvathhenrietta

Coachingot vállalok magyarul és angolul is – amennyiben rendelkezel B2-C1 szintű nyelvtudással.

A coaching ülések helyszíne lehet Debrecenben személyesen vagy online.

Photo by Alexas Fotos on Pexels.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: